Tercari-cari solusi virtual Tour Pada Harga Berpatutan?

Kami menawarkan servis virtual tour supaya anda lebih mudah bawa listing kepada prospek .

Apa itu virtual tour?

Virtual tour adalah satu material pemasaran yang membolehkan anda berkongsi ruang visual dalam keadaan 360 darjah di dunia maya dengan pelbagai alat peranti. Dengan telefon pintar, virtual tour akan bertindak balas dengan pergerakan anda. Ini akan mewujudkan pengalaman yang mengasyikkan.

Tengok contoh yang kami sudah buat ini!

3897sf The Oval KLCC- Fullscreen

1087sf 1 bedroom Sentral Residences – Fullscreen

Kenapa servis kami ideal untuk anda?

Photographer disediakan

Tak perlu pening kepala nak cari kamera 360 atau kena belajar skil fotografi pula. Semua pakej sudah termasuk kos upah fotografer dan sewa kamera.

Nampak profesional

Bayangkan ada prospek nak viewing hartanah anda. Anda cuma perlu berikan link virtual tour anda sahaja. Beri mereka ambil 'feel' dulu.

Hosting

Anda tentu pernah baca kos hosting untuk virtual tour ini mahal. Jangan risau, kami masukkan sekali dah kos hosting dan sistem kami.

Filter prospek

Banyak kes prospek yang nak viewing ini sekadar mahu cuci mata sahaja. Jadi berikan mereka link virtual tour untuk mereka cuci mata. Jimat masa anda!

Letak Maklumat Diri Anda

Letakkan maklumat anda di dalam virtual tour. Kemudian, masukkan ke dalam website anda.

Nampak Mahal!

Tuan rumah pun suka nak bagi anda exclusive listing bila tengok anda ada pakej virtual tour macam itu. Dia pun nak juga simpan kenangan terindah view rumah sendiri sampai ke tua.

Cipta keunikan Pengalaman Untuk Prospek dan pelanggan Anda

Pada suatu hari ada seorang prospek mesej anda, “Saya berminat nak viewing rumah tu esok.”

Esoknya pula anda punya jadual sudah penuh.

Nak tolak begitu sahaja rasa serba salah.

Jika anda ada virtual tour untuk property tersebut, boleh balas begini, “Maaf sangat-sangat. Esok jadual saya padat. Puan boleh tengok dahulu view rumah tersebut di link ini.”

Anda pun tepek link.

Dan kemudian berikan tarikh viewing baru yang masih kosong.

Apa yang bagusnya macam ini?

Katalah prospek itu sekadar mahu cuci mata, lepas dah buat virtual tour itu dia akan balas, “Eh, ada listing lain lagi tak?”

Anda dah jimatkan sejam untuk tempoh viewing rumah yang dia tak nak tengok lagi.

Berapa saya perlu bayar untuk servis ini?

Inilah kerisauan ramai orang. Nampak servis macam gempak.

Ada yang dah siap cari servis macam ini di Malaysia dan semua harga ribu riban.

Jangan risau.

Padu beb!

1 Listing
RM497
RM 297
  • 1 Listing
  • 10 points

Wah Kentang!

5 Listings
RM2485
RM 1,235
  • 5 Listings
  • 50 points
Popular

Agensi

10 Listings
RM4970
RM 1,970
  • 10 Listings
  • 100 points

NOTA: Semua listing dalam Lembah Klang tiada caj tambahan. Namun sekiranya ada listing di luar Lembah Klang, kami akan caj kos perjalanan.

Apa kata klien kami

"Saya suka sangat dengan inovasi yang tim SerojaMedia lakukan. Memudahkan kerja saya sebagai perunding hartanah.
Rina Zaabar
MDRT REN
"I love it"
Ain Nabila
REN KL

Tempah Slot Anda Sekarang!

Billing details

Maklumat Pakej

Product
Quantity
Price
Virtual Tour Pakej Basic
1 Listing
RM497.00
Virtual Tour Pakej Pro
5 Listings
RM1,800.00
Virtual Tour Pakej Agensi
10 Listings
RM2,500.00

Your order

Product Subtotal
Virtual Tour Pakej Basic  × 1 RM497.00
Subtotal RM497.00
Total RM497.00
  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Contact

Ada sebarang pertanyaan?

vr.serojamedia@gmail.com

Belum ada website sendiri?