Hi Ejen Hartanah!

Pernah Tak Anda Lalui Masalah-Masalah Macam Ni Sepanjang Anda Menjadi Ejen Hartanah?

Penat Share Listing Melalui Whatsapp

Setiap kali nak share listing dengan prospek tau COA dengan ejen hartanah lain, anda perlu share listing melalui Whatsapp dengan cara manual. Kalau anda uruskan kurang dari 10 listing hartanah tiada masalah. Bayangkan kalau anda mempunyai lebih dari 50 listing hartanah. Penat bukan?

Kos Pengiklanan Yang Mahal

Anda terpaksa menggunakan portal pengiklanan yang mahal seperti Mudah.my, IProperty & Property Guru untuk beriklan kerana anda tidak mempunyai portal/website pengiklnan anda sendiri. Tambahan pula, apabila listing anda expired, anda kena keluarkan duit untuk renew iklan anda.

Masih Share Listing Secara Manual

Setiap kali anda nak share listing anda di Telegram atau Facebook, anda terpaksa upload satu persatu setiap butiran listing hartanah anda. Anda juga perlu mengulangi proses yang sama pada masa akan datang kerana post anda di Facebook sebelum ni telah hilang akibat digantikan dengan post-post terbaru.

Kalau anda pernah lalui masalah di atas, maknanya anda perlu ada website sendiri? kenapa?

10 SEBAB KENAPA PERUNDING HARTANAH PERLU ADA WEBSITE SENDIRI

  1. Pada hari ini ada lebih 40,000 perunding hartanah yang berdaftar dengan LPPEH (yang ada REN Tag) dan boleh dikatakan lebih 80% tertumpu di Lembah Klang. Itu belum kira yang tak ada REN Tag. Anda perlu KELIHATAN di mata pelanggan berbanding pesaing yang lain.

  2. Website adalah juga tapak untuk BRANDING & POSITIONING. Anda corakkan content yang sesuai melalui website bagaimana anda nak pelanggan kenal anda. Anda nak jadi Pakar Subsale, Pakar UnderCon, Pakar Lelong, Pakar Hartanah Komersil, Pakar Jual Tanah, anda branding dan position-kanlah melalui website.

  3. Dah lama jadi Perunding Hartanah mesti ada SUCCESS STORY, sharelah dalam website baru. Pelanggan suka berurusan dengan orang yang berjaya. Kalau tak ada website macam mana nak cerita. Dalam media sosial sentiasa kena tulis, tapi dalam website tulis sekali sahaja lekat di sana.

  4. Himpunkan testimoni dalam website. Naikkan kredibiliti anda. Sekali lagi pelanggan kena percaya dengan anda berbanding 39,999 yang lain.

  5. Ada website barulah orang percaya ini bukan bisnes main-main. Baru ada elemen TRUST. Pelanggan tengok ini SERIOUS BUSINESS ni. Barulah mereka yakin nak bagi kes.

  6. Nak dapat listing baru pun lebih senang. Ada cara untuk anda guna website untuk MENJANA LEADS. Duduk diam-diam ada orang DM nak jual property. Senang kerja, pelanggan menyerah diri.

  7. Website pun boleh jadi KEDAI. Masukkan semua listing anda di sini jadi lain kali kerja senang, orang tanya bagi sahaja link. Tak payah kelam kabut cari gambar cari details dalam handphone dengan dalam computer. Kiranya website juga boleh jadi channel ADVERTISING, MARKETING & PROMOTION anda.

  8. Website anda punya. Anda ada kawalan kepadanya. Kalau media sosial, ia bukan kepunyaan anda dan ia berubah-ubah ikut kehendak tuan punya platform.

  9. Website sendiri boleh letak berapa banyak page sekalipun. Nak letak page About Us, Check Market Value, Property Listing, Sell & Buy Procedure, UnderCon Project dan sebagainya. Suka hati anda. Ini hanya dengan satu domain dan satu hosting. Anda Cuma perlu share link kepada mereka yang berkenaan. Senang gila!

  10. Akhir sekali, bukan ke bagus kalau anda ada PEKERJA yang bekerja untuk anda di alam maya yang tidak tidur 24 jam. Anda hanya bayar gajinya iaitu bayar domain dan bayar hosting sekali setiap tahun dan anda dapat pekerja yang setia.

SEKARANG ANDA DAH TAHUKAN KENAPA ANDA PERLU ADA WEBSITE. JOM KITA TENGOK PAKEJ WEBSITE & DEMO YANG DISEDIAKAN.

Pakej Basic

Website Asas Tanpa Property Page
RM1200
RM 900
  • Template Disediakan
  • 1 Year Domain + Hosting
  • Copywriting Sendiri
  • Support 1 Tahun
  • Borang kumpul lead
  • Borang Kumpul Listing
  • Automatik update artikel

Apa Anda Dapat Dengan Pakej Ini?

Halaman Depan Yang Menarik

Halaman utama yang menceritakan tentang kerjaya anda sebagai perunding hartanah & kenapa anda berbeza dari perunding hartanah yang lain. Selain itu, prospek juga dapat menghubungi anda dari halaman ini.

Halaman Kumpul Leads

Halaman ini boleh digunakan untuk mendapatkan untuk mendapatkan butiran prospek pembeli hartanah. Anda boleh gunakan halaman ini di platform Facebook Ads, Google Ads atau sebagainya.

Halaman Kumpul Listing

Selalu tak anda dapat mesej dari tuan rumah yang nak jual rumah?
Mesti penatkan bila anda mintak butiran rumah secara manual.
Apa kata anda guna je halaman ini, tuan rumah isi butiran hartanah untuk dijual & keputusan terus dihantar ke email anda.

Artikel Hartanah Percuma

Tak perlu pening kepala lagi nak kena update blog website. Biar kami yang tolong update kan secara automatik!

Boleh kata setiap minggu akan ada artikel hartanah terus ke blog website anda. Servis ini dikuasakan oleh HartanahViral.com

Pakej Lengkap

Website Lengkap Dengan Property Page
RM2100
RM 1700
  • Template Disediakan
  • 1 Year Domain + Hosting
  • Copywriting Sendiri
  • Support 1 Tahun
  • Borang Kumpul Lead
  • Borang Kumpul Listing
  • Automatik Update Artikel
  • Sistem Listing Hartanah
Popular

Apa Anda Dapat Dengan Pakej Ini?

Halaman Depan Yang Menarik

Halaman utama yang menceritakan tentang kerjaya anda sebagai perunding hartanah & kenapa anda berbeza dari perunding hartanah yang lain. Pelanggan juga boleh menghubungi anda melalui halaman ini.

Halaman Kumpul Leads

Halaman ini boleh digunakan untuk mendapatkan untuk mendapatkan butiran prospek pembeli hartanah. Anda boleh gunakan halaman ini di platform Facebook Ads, Google Ads atau sebagainya.

Halaman Kumpul Listing

Selalu tak anda dapat mesej dari tuan rumah yang nak jual rumah?
Mesti penatkan bila anda mintak butiran rumah secara manual.
Apa kata anda guna je halaman ini, tuan rumah isi butiran hartanah untuk dijual & keputusan terus dihantar ke email anda.

Artikel Hartanah Percuma

Tak perlu pening kepala lagi nak kena update blog website. Biar kami yang tolong update kan secara automatik!

Boleh kata setiap minggu akan ada artikel hartanah terus ke blog website anda. Servis ini dikuasakan oleh HartanahViral.com

Halaman Listing Hartanah Anda

Anda mesti penatkan tiap kali nak kongsi listing di Whatsapp atau Facebook, kene buat secara manual.
Bila ada halaman ini, anda hanya perlu muat naik je listing hartanah ke website anda sendiri, kemudian kongsikan halaman tersebut di Facebook & Whatsapp. Mudah Bukan?

Halaman Hubungi Saya

Halaman ini akan memudahkan klien anda untuk menghubungi anda melalui email, Whatsapp atau melalui panggilan telefon. Selain itu, jika anda mempunyai pejabat sendiri, anda juga boleh letakkan lokasi pejabat anda dalam halaman ini.

Custom

Bina Website Mengikut Citrasa Anda Sendiri
RM XXXX
  • Custom Template Mengikut Citarasa Anda
  • 1 Year Domain + Hosting
  • Support 1 Tahun
  • Copywriting Disediakan

Apa Anda Dapat Dengan Pakej Ini?

Laman Web Mengikut Design Anda Sendiri

Anda ada idea sendiri berkenaan rekaan laman web anda? Anda lukiskan sahaja, kami ubah idea anda menjadi realiti!

Halaman Anda Sendiri

Anda ada halaman sendiri yang anda nak bina? Untuk pakej ini, anda boleh bina sebanyak mana halaman yang anda mahu. Bagitahu idea anda & kami siapkan untuk anda!

Halaman Depan Yang Menarik

Halaman utama yang menceritakan tentang kerjaya anda sebagai perunding hartanah & kenapa anda berbeza dari perunding hartanah yang lain. Pelanggan juga boleh menghubungi anda melalui halaman ini.

Halaman Kumpul Leads

Halaman ini boleh digunakan untuk mendapatkan untuk mendapatkan butiran prospek pembeli hartanah. Anda boleh gunakan halaman ini di platform Facebook Ads, Google Ads atau sebagainya.

Halaman Kumpul Listing

Selalu tak anda dapat mesej dari tuan rumah yang nak jual rumah?
Mesti penatkan bila anda mintak butiran rumah secara manual.
Apa kata anda guna je halaman ini, tuan rumah isi butiran hartanah untuk dijual & keputusan terus dihantar ke email anda.

Artikel Hartanah Percuma

Website anda akan dapat lebih dari 30 artikel secara percuma dari Hartanahviral.com.
Kesemua artikel ini bernilai lebih RM 1000 & yang paling best, anda akan menerima artikel terbaru setiap minggu.

Halaman Listing Hartanah Anda

Anda mesti penatkan tiap kali nak kongsi listing di Whatsapp atau Facebook, kene buat secara manual.
Bila ada halaman ini, anda hanya perlu muat naik je listing hartanah ke website anda sendiri, kemudian kongsikan halaman tersebut di Facebook & Whatsapp. Mudah Bukan?

Halaman Hubungi Saya

Halaman ini akan memudahkan klien anda untuk menghubungi anda melalui email, Whatsapp atau melalui panggilan telefon. Selain itu, jika anda mempunyai pejabat sendiri, anda juga boleh letakkan lokasi pejabat anda dalam halaman ini.

Apa Kata Klien Tentang Servis Kami

Servis pantas daripada SerojaMedia bagi menyiapkan website saya yang terbengkalai oleh web developer sebelum ini.
Rina Zaabar
MDRT
“The guide was everything I hoped for, and more. BikeTour really makes a difference, I would have never discovered the beautiful places we stopped for"
Jonas Gerber
Designer

Anda Dah Tak Sabar Nak Ada Website Sendiri? Dah Sedia Nak Rancakkan Sales Hartanah Anda? Jom Bina Website Sekarang!